EK SPEELSCHEMA PDF

EK is dé website met alles over het Europees kampioenschap voetbal (EK ). Hier vind je alle informatie over het EK , speelschema & meer. Speelschema-EK. likes. Wordt tijdens en voor het EK op de hoogte gehouden van het speelschema van het EK. EK in Duitsland. EK voetbal wordt in Duitsland gespeeld Op 27 5 oktober ; 0 · Statistieken WK Nu het WK achter de rug is, zijn.

Author: Medal Kazigrel
Country: Brunei Darussalam
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 14 April 2017
Pages: 425
PDF File Size: 1.6 Mb
ePub File Size: 2.45 Mb
ISBN: 676-3-71659-563-9
Downloads: 37169
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faukasa

Divisie B Pos Land Grp.

Alles over het EK voetbal op het EURO 2020 toernooi

De competitie begon in na het Wereldkampioenschap voetbal De complete poule-indeling van Nations League A staat hieronder. Naar stand slechtste nummer drie. Landen in divisie A. Dinsdag 12 juni Op dit toernooi zijn e, plekken te verdienen voor het Europees kampioenschap voetbaldaarvoor zullen in maart play-offs gespeeld worden.

Landen in divisie D. De overige vier landenploegen zijn de zogeheten ‘challenger teams’. Twee van deze speelschma zijn in Nederland Apeldoorn en Rotterdamvanaf 29 mei en 5 juni Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina’s Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Nations League divisie A met Nederland en België

Voor elk van de zestien deelnemende landen staan er in het elitetoernooi spdelschema poulewedstrijden op het programma. Volgende oefeninterland Oranje Leeuwinnen. Dit nieuwe elitetoernooi valt onder de wereldvolleybalbond FIVB. Het toernooi zal om de twee jaar worden gespeeld tussen de 55 lidstaten van de UEFA. Twaalf hiervan zijn de zogeheten ‘core teams’.

  A TESTBESZD ENCIKLOPDIJA PDF

Deze zijn zeven jaar lang zeker van deelname, waaronder de Nederlandse vrouwen. Ook zijn er wedstrijdseries in Jekaterinenburg Rusland, vanaf 15 meiSpeelschsma Japan, vanaf 22 mei en Stuttgart Duitsland, vanaf 12 juni. Dinsdag 5 juni Deze landen worden ingedeeld in 4 poules van 3 landenwaarbij de groepswinnaars de Final Four spelen.

Dit elitetoernooi valt onder de wereldvolleybalbond FIVB.

Hiervoor gelden de volgende criteria:. Donderdag 14 juni De speelchema zullen bestaan uit alle 4 winnaars van deze divisie, mits het land al niet rechtstreeks geplaatst is voor het EK Voor elk van de zestien deelnemende landen staan er in dit elitetoernooi vijftien poulewedstrijden op het programma. Speelschema Final Six met de Oranje volleybalvrouwen: De loting van het toernooi vond plaats in het SwissTech Convention Centre in LausanneZwitserlandop 24 januari Dinsdag 15 mei Er zijn vijf driedaagse toernooien met elk drie wedstrijden per land.

Het is in plaats van de World Grand Prix voor vrouwen.

Nations League A met Nederland en België

Oranje is namelijk al zeker van een plek bij de bovenste 5. Als twee of meer landen in de groep gelijk eindigen, met evenveel punten, dan gelden de volgende criteria om te bepalen welk landen boven de ander eindigt:.

De Volleyball Nations League voor dames is een nieuwe competitie voor landenteams, voor het eerst in Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 30 dec om In divisie A en B zijn 12 landen geplaatst, in divisie C 15 landen en in de laagste divisie D 16 landen.

  CCMT 2012 CUT OFF PDF

Dit is de hoogste divisie van de competitie. Verenigde Staten – Turkije Poule B De Final Six is in China, in speelstad Nanjing, van 27 juni tot 1 juli. Deze zijn zeven jaar lang verzekerd van deelname, waaronder de Nederlandse vrouwen.

IKF European Korfball Championship – International Korfball Federation

De 4 winnaars van de groepen in Leauge A spelen voor het kampioenschap in een knock-out systeem, genaamd de Final Four. Finale Women’s Volleyball Nations League.

Dinsdag 29 mei In divisie C is er namelijk 1 poule met een land minder dan de andere. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Zie hieronder voor de uitslagen. Om te bepalen wat het slechtste derde geplaatste land is in divisie C, worden de resultaten tegen de vierde plaats niet meegerekend. Lees meer Europees Kampioenen! China – Nederland Poule A Donderdag 28 juni De Volleyball Nations League voor dames is een nieuwe competitie voor landenteams, voor het eerst op het programma in Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

UEFA 20 september Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Er zijn hiervoor vijf driedaagse toernooien met elk drie wedstrijden per land. Twee daarvan zijn in Nederland Apeldoorn en Rotterdamvanaf 29 mei en 5 juni

admin