ENDODONTIE CLINICA SI PRACTICA PDF

Title, Endodontie clinica si practica. Publisher, Editura Medicală, ISBN, X, Length, pages. Export Citation, BiBTeX. Post has attachment. Bianca Diana. Public Jun 5, · Endodontie Clinica Si Practica GAFAR ILIESCU. Add a comment one plus one. 1. SmileUP nu este doar o clinica stomatologica moderna si accesibila. SmileUP este un Peste 7 ani de practica in domeniul Endodontie – Peste de cazuri .

Author: Kigor Zulkikus
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 4 January 2018
Pages: 149
PDF File Size: 1.2 Mb
ePub File Size: 19.61 Mb
ISBN: 755-6-41409-956-1
Downloads: 1129
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Darn

Tratamente interdisciplinare si multidisciplinare realizate in acelasi sediu. In cabinetul stomatologic puteti beneficia de o gama larga de tratamente pentru vindecarea paradontozei ce includ: Fa-ti o programare la Smile up si convinge-te ca suntem cea mai buna alegere pentru zambetul tau de fericire!

Unde stomatologia este o stiinta exacta.

Endodontia in practica actuala – APRILIE 2018

Multi pacienti apeleaza la tratamentul ortodontic din ratiuni strictestetice, insa nu aceasta ar trebui sa fie motivul principal.

Dental Monitoring monitorizarea progresului tratamentului stomatologic urmat.

Reabilitari estetice in zona anterioara pe dintii naturali Reabilitari estetice in zona anterioara pe implanturi Reabilitari complexe prin lucrari fixe pe dintii naturali si implanturi Supraprotezari pe implanturi. Igiena cabinetului — aici nu se face rabat. Fatete ceramice non prep si minimal prep Albirea dintilor Estetica muco-gingivala Estetica buzelor si mezoterapie. SmileUp pentru tine servicii. Tratamentul non-chirurgical al bolii parodontale Tratamentul retractiilor gingivale Chirurgie estetica mucogingivala Chirurgie parodontala regenerativa minim invaziva.

  GENDEX VISUALIX EHD PDF

Clinica stomatologica Bucuresti – aesthetics ONE by Dr. Alecsandru Ionescu

Alecsandru IONESCU Tratamente interdisciplinare si multidisciplinare realizate in acelasi sediu Concepte terapeutice moderne, bazate pe cercetare stiintifica si relevanta clinica Planificarea intregului tratament inca de la prima sedinta. Specializarea stomatologului — este importanta pentru tipul de lucrare stomatologica pe care o doresti.

Prin ce suntem diferiti? Atunci cand ne alegem medicul stomatolog trebuie sa avem in vedere mai multe criterii.

Cariere La SmileUP gasesti o echipa profesionista, cu pregatire internationala, intodeauna la curent cu noutatile in domeniu! Este recomandat ca frecventa acestora sa fie in medie de 2 ori pe an.

Radiologie si Imagistica 3D. Preventia este intodeauna mai putin costisitoare decat recuperarea unui dinte bolnav.

Despre SmileUp

Atunci cand un dinte nu mai poate fi salvat si este extras, spatiul lipsa trebuie completat. Consultatia initiala, include investigatiile imagistice, planul de tratament si simularea 3D a viitorului rezultat final.

Adela Moldovan asistenta medicina dentara, igienist. Diagnosticul afectiunilor mucoasei bucale Screening cancer oral. Prevenirea cariilor si a bolii parodontale Igienizare profesionala in cabinet Fluorizare.

Centru specializat in tratamente endontice sub microscop. Academia Americana de Stomatologie Pediatrica recomanda un consult pedodontic incepand de la 12 luni. Noi doar ii punem in valoare frumusetea. La SmileUP gasesti o echipa profesionista, cu pregatire internationala, intodeauna la curent cu noutatile in domeniu!

  KOREN TANAKH PDF

Aparatul dentar este un tratament care rezolva probleme legate de pozitia dintilor, muscatura incorecta, probleme sau dureri articulare, si nu in ultimul rand este una din cele mai eficiente unelte in estetica dentara, fiind folosit in reabilitari estetice complexe.

Incepand cu varsta de 1 an, controalele si curatarea dintilor sunt recomandate la fiecare 6 luni.

Endodontie clinica si practica – Memet Gafar – Google Books

Concepte terapeutice moderne, bazate pe cercetare stiintifica si relevanta clinica. FAQ Ce presupune tratamentul de canal sau tratamentul endodontic? Pentru a va imbunatati experienta utilizarii site-ului nostru folosim cookieuri, continuand sa folositi site-ul sunteti de acord cu acest lucru. SmileUP asigura servicii de turism dentar de calitate, la standarde europene si preturi competitive.

Aparatul ortodontic Invisalign este bazat pe o tehnologie moderna, de ultima generatie, si include o serie de aliniatori de plastic, special creati clinnica dantura dvs, care indreapta dintii gradual, aplicand o forta controlata asupra lor.

admin